Бројач посета

19694
2018781

ФОРМИРАНО УДРУЖЕЊЕ ЗА СТИЦАЊЕ ПРАВА НА БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ

Представници свих синдикалних организација некада јединственог јавног предузећа Нафтна индустрија Србија, на иницијативу Јединствене синдикалне организације НИС а.д, коју предводи Горан Такић, председник, 14. марта 2007. године у Новом Саду одржали  су састанак и једногласно дали подршку формирању Удружења запослених и бивших радника Нафтне индустрије Србије за стицање права на бесплатне акције.

У том циљу, на овом скупу формиран је Иницијативни одбор у који ће ући по један представник сваке синдикалне организације, али и по један представник раније основаних удружења акционара у оквиру Компаније.

За координатора Иницијативног одбора изабран је Радо Митровић, секретар Јединствене синдикалне организације НИС а.д. Нови Сад.

Основни циљ формирања јединственог удружења свих акционара је, пре свега, заштита интереса запослених и пензионера НИС-а, остваривање највише тржишне вредности акција, координирање свих акција из једног центра и уколико се укаже потреба ангажовање експерата за ову област.