logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 50 гостију и нема пријављених чланова

Филтер
 • СПИСКОВИ ДЕЦЕ ЗАПОСЛЕНИХ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ
   
  Моле се запослени чија су деца рођена између 01. јануара 2001. године и 31. децембра 2011. године, да провере у својим кадровским службама да ли су њихова деца евидентирана у систему, како би остварили право на новогодишњи пакетић.

  Обавештење се односи на запослене који су у току 2011. године добили дете или су у току 2011. године засновали радни однос у НИС а.д. а имају децу рођену у горе поменутом периоду.

 • ПОВЕЋАЊЕ ЦЕНЕ РАДА ОД НОВЕМБРА

  Обавештавају сес запослени да ће од 01.11.2011.године бити повећана цена рада за 7%.
  Свим запосленима ће се у току новембра уручити нови анекси уговора о раду са повећаним износима основне зараде.

 • ПОНУДА ВОЈВОЂАНСКЕ БАНКЕ ЗАПОСЛЕНИМА НИС А.Д.

  Војвођанска банка је припремила специјалне каматне стопе за штедњу свим запосленима у НИС-у који ће добити отпремнину. Сви заинтересовани се могу обратитити на следеће контакт телефоне:


  Петар Стевановић, сектор послова са становништвом – 011/3019-940, 064/8960-200
  Иван Јевтовић, сектор послова са становништвом – 011/3019-917, 064/8960-252

  и добити све неопходне информације, калкулације и објашњења. Сви који се одлуче да штеде биће упућени на Филијалу која је најближа месту становања.


  За запослене и бивше запослене НИС а.д. смо припремили следеће видове орочења:

  • Стандардно орочење – исплата камате по истеку периода орочења
  • Месечна исплата камате – камата се месечно исплаћује на рачун клијента и исту можете користити за регулисање месечних обавеза
  • Флекси орочење  - јединствена понуда на тржисту – рачун ороченог депозита који вам пружа могућност додавања средстава на постојећи рачун орочења и подизања до 15% ороченог износа и до 15% сваке евентуалне уплате, у току периода орочења, без раскида уговора. Ово је идеалан производ који вам пружа могућност регулисања свих евентуалних изненадних обавеза које можете да имате.
 • ПОНУДА ВОЈВОЂАНСКЕ БАНКЕ ЗА РЕФИНАНСИРАЊЕ СТАМБЕНИХ КРЕДИТА

  Нову понуду стамбених кредита Војвођанске банке за потпуну превремену отплату стамбеног кредита и откупа стана са опростом дела дуга за запослене у НИС а.д. можете преузети овде.