logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова

Филтер
 • НЕПОШТОВАЊЕ УГОВОРА О ПОСЛОВНО-ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ ВЕЗАНО ЗА ИЗДАВАЊЕ БЕНЗИНСКИХ СТАНИЦА У ЗАКУП

  Јединствена синдикална организација НИС а.д. Нови Сад упутила је допис Генералном директору НИС а.д.

  Нафтна индустрија Србија је расписала јавни тендер за издавање одређеног броја бензинских станица у закуп средином 2011. године. Поред издавања бензинских станица  требало је да се пошаљу један или два запослена код другог Послодавца до годину дана, који су радили на објекту који се издаје.

 • ПРЕГОВОРИ О ЧЛАНУ 79. КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА

  18.1.2012. године почели су преговори о члану 79 Колективног уговора за НИС а.д. којим треба да се утврди висина отпремнине у случају Програма решавања вишка запослених путем технолошких вишкова, који ће уследити након истека важности Социјалног програма, односно после 31.12.2012. године.

 • СИНДИКАТ РНП ДОСТАВИО ПРЕДЛОГ ГЕНЕРАЛНОМ ДИРЕКТОРУ

  Председништво синдиката РНП предлаже Генералном директору преиспитивање одлуке послодавца о премештају 80 радника РНП у друго место рада.

  Радници РНП после организационх промена, распоређени у дирекцију за АТП од 16.01.2012. биће премештени у друго место рада, Геофизички завод Земун.

  Ради се о 80 радника. Синдикат РНП је 30.12.2012. одржао састанак са радницима у Амфитеатру Лабораторије РНП. Радници су разумели потребе послодавца, али су предложили синдикату да се испита могућност да њихово место рада буде у пословном простору НИС а.д. „Плинара „Панчево.

  Синдикат РНП подржава предлог радника.

 • ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЈСО НИС А.Д. ЗА 2011. ГОДИНУ

  Активности Јединствене синдикалне организације НИС а.д. у 2011. години одвијале су се у реализацији следећих програмских циљева:

  • Социјални програм за НИС ад
  • Колективни уговор за НИС ад
  • Синдикалне активности

  Комплетан извештај можете преузети овде.

 • ЛЕТОВАЊЕ У ХОТЕЛУ "БЕЧИЋИ"

  И ове године Вас позивамо да се изјасните за летњи одмор у Хотелу «Бечићи» у сезони 2012. Више детаља и Анкету можете преузети овде.
 • ПОШТОВАЊЕ ЧЛАНА 46 И 47 КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА ЗА НИС А.Д.

  Јединствена синдикална организација НИС а.д. Нови Сад упутила је генералном директору Кирилу Кравченко захтев за поштовање чланова 46. и 47. Колективног уговора.

  На основу члана 46. Колективног уговора за НИС а.д. доноси се Посебан акт о радном учинку на који репрезентативни Синдикати дају сагласност. Наведеним актом ближе се одређују услови, динамика, начин мерења радног учинка као и правила награђивања за остварени радни учинак.