logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 40 гостију и нема пријављених чланова

Питања

pitanja.gif

15. НАФТИЈАДА - ЉУДИ СА ЕНЕРГИЈОМ!

На састанку са председником Комитета за спорт, рекреацију и здравље запослених, Дмитријем Фоменком, одржаном 22.07.2011. године, договорено је да се 15. Нафтијада одржи у Бечићима, од 14-17. Септембра.

Под слоганом «Људи са енергијом» ова спортска манифестација ће ове године окупити све запослене Нафтне и гасне привреде Југоисточне Европе.

Организатори овог такмичења су, као и протеклих година, НИС а.д, и репрезентативни Синдикати у НИС-у, а генерални покровитељ је, Кирил Кравченко, генерални директор НИС а.д.

За све послове, у вези са организацијом поласка и смештаја учесника, такмичењем по спортским дисциплинама, награђивањем победника и церемонијом затварања, задужена је седмочлана екипа Организационог одбора која је и припремила прелиминарни предлог одржавања спортских игара.

Учесници овогодишње Нафтијаде су бројни, и уз спортисте из НИС-а, позив за учешће упућен је спортским екипама из Гаспром њефта, Гаспрома, као и другим компанијама из Србије: Транснафти, Србијагасу, Петрохемији, Банатском Двору, Лукоил-у у Србији, Фам Крушевцу.

Новина је и позив такмичарима из земаља Југоисточне Европе: Словеније, Хрватске, Мађарске, Републике Српске, Црне Горе, Румуније и Грчке.

У циљу што квалитетнијег сачињавања такмичарских екипа, препорука Организационог одбора је да се заинтересовани радници, који се баве неким спортом, јаве својим синдикалним организацијама, како би се благовремено припремили за учешће на Нафтијади.

Правилник 15. Нафтијаде и прилоге преузмите овде.