logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 89 гостију и нема пријављених чланова

Питања

pitanja.gif

И ОВЕ ГОДИНЕ ЛЕТОВАЊЕ: ЗЛАТИБОР, БЕЧИЋИ И БУЉАРИЦЕ

Запосленима НИС a.д. је и ове године омогућено да са својим породицама бораве на Златибору. На располагању су хотел „ВИС“ где је цена полу-пансиона 1.800 динара, и коначиште „КАЋУН“ у коме је цена полу-пансиона 1.300 динара. Оба су на бази шведског стола.

Запослени – корисници услуга, вредност услуге плаћају путем административне забране, и то: радници са коефицијентом до 5,50 на девет месечних рата (18 полумесечних), запослени са коефицијентом од 5,51 до 9,00 на шест месечних рата (12 полумесечних) и запослени са коефицијентом преко 9,01 услуге плаћају одмах.

Што се Црногорског приморја тиче, запосленима су на располагању следећи угоститељски објекти: хотел „БЕЧИЋИ“ у Бечићима и апартмани у Буљарицама.

Уговор је закључен на временски период од 10.06.2009. до 10.10.2009. године. У предсезону спадају 1 и 2 смена, у главну сезону спадају: 3, 4, 5, 6, 7 и 8 смена и посезона је 9 и 10 смена.

Ценовник услуга за хотел у Бечићима: за један дан у току трајања главне сезоне је 25 евра, а у периоду трајања предсезоне и посезоне је 19 евра за полупансион - шведски сто. У цену услуга нису урачунати трошкови осигурања и локалне боравишне таксе, већ их корисници плаћају на лицу места.

Ценовник услуга за апартмане у Буљарицама за један дан је: петокреветни апартман стаје 25 евра у предсезони и посезони и 35 евра у главној сезони, четворокреветни апартман кошта 20 евра у предсезони и посезони и 30 евра у главној и двокреветни апартман је 12 евра у предсезони и посезони и 15 евра у главној сезони. У цену услуга нису урачунати трошкови осигурања и локалне боравишне таксе, већ их корисници плаћају на лицу места.

Деца узраста до две године не плаћају боравак, деца узраста од две до осам година плаћају 70 одсто од цене уколико користе засебан лежај, ако га не користе, плаћају 50 одсто од укупне цене.

Аутобуски превоз за запослене и чланове њихових породица је бесплатан, на основу плана који одговара сменама доласка и одласка до одредишта.

Запослени – корисници услуга, вредност услуге плаћају путем административне забране, и то: радници са коефицијентом до 5,50 на девет месечних рата, запослени са коефицијентом од 5,51-9,00 на шест месечних рата и запослени са коефицијентом преко 9,01 услуге плаћају одмах.
Вредност аранжмана одређује се у еврима, са плаћањем у динарима, по курсу Народне банке Србије на дан плаћања фактуре за одговарајућу смену.