Обавештења

БАЊА ЈУНАКОВИЋ – ПОГОДНОСТИ ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА

За своје чланове и њихове чланове породице, ЈСО НИС а.д. обезбедио је повољније услове боравка у Бањи Јунаковић. Бања јунаковић je смештена на ободу истоимене Парк шуме а 4,5 км је удаљена од Апатина. Њене воде достижу температуру од 50ºC.

Опширније: Бања...

Обавештавамо све запослене да ће Министарство одбране Републике Србије организовати бесплатне лекарске прегледе намењене женама за рано откривање рака грлића материце и рака дојке у Војномедицинској академији, Војној болници Ниш и Војној болници Нови Сад, од понедељка 16. до петка 20. априла од 10 до 14 часова.

Опширније: Бесплатни прегледи за жене...

ruze

Јединствена синдикална организација НИС а.д. Нови Сад свим својим сарадницама и чланицама честита 8. март.

ПРЕВЕНТИВНИ ОПОРАВАК ЗАПОСЛЕНИХ

Драге колеге, oбавештавамо вас да је у току израда годишњег Плана за превентивни опоравак запослених у 2018.години.
Превентивни опоравак у трајању од 7 дана организује се за све запослене НИС а.д. који су у сталном радном односу. Запосленима који се упуте на превентивни опоравак одобрава се плаћено одсуство.

Опширније: Опоравак...

ПОНУДА EUROBANK A.D. ЗАПОСЛЕНИМА У НИС А.Д.

Eurobank a.d. је за све запослене у НИС а.д. спремила специјалну понуду коју можете преузети овде.