ПРОЦЕДУРА У СЛУЧАЈУ БИЛО КАКВИХ ПИТАЊА ИЛИ ПРОБЛЕМА ЗАПОСЛЕНИХ

Уколико се у току вашег рада јави било какаво питање, проблем, неправилност или непоштовања радних и људских права, имате могућност да се у писаној форми обратите Синдикату и руководству компаније. Препорука је да се за решавање Вашег проблема најпре обратите свом непосредном руководиоцу. Уколико овим путем не решите проблем, не добијете одговор на питање или нисте задовољни одговором, препоручујемо да у писаној форми образложите ваш проблем/питање и пошаљете га на следећу e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или интерном поштом на адресу Синдиката и ХР Директора.

Синдикат ће заједно са представником ХР-а разматрати пристигле дописе и радити на решавању проблема једном недељно, а на сваки примљени допис упутиће одговор запосленом, у писаној форми.
У одређеним случајевима, запослени ће имати могућност да поводом питања која су упутили буду позвани  на састанак са руководиоцем, представником синдиката и ХР-ом у циљу разматрања постојећег проблема.
Присуство запосленог овим састанцима биће на добровољној бази али се надамо да ће позвани искористити прилику да у директном разговору продискутују своје питање и заједнички решимо проблем који постоји.

Сви они који желе да се обрате Синдикату и руководству у циљу решавања свог проблема/питања, могу да шаљу дописе од 24. Јанура 2011 године на горе поменуту маил адресу или на адресу Синдиката или ХР Директор путем интерне поште.