logo

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Питања

pitanja.gif

ПОЗИВ НА СКУП ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 1. МАЈА

Председништво Савеза самосталних синдиката Србије на седници 02.03.2015. године донело је Одлуку да се овогодишњи Међународни празник рада обележи окупљањем у Београду. Одлуку је потврдило Веће Савеза самосталних синдиката Србије, на седници одржаној 18.03.2015. године.

Организовањем скупа желимо да искажемо незадовољство због незавидног стања у друштву, катастрофалног материјалног положаја и егзистенцијалне угрожености запослених, све већег сиромаштва и социјалног безнађа пензионера и одсуства перспективе за незапослене и младе.

Позивамо вас да се, са својим члановима, одазовете позиву како би јединством и масовношћу показали да смо једина брана урушавању радничких права.

Окупимо се у што већем броју како би исказали незадовољство и упутили поруку о снази и способности синдиката да заштити интересе свог чланства и основна права запослених.

Скуп ће бити одржан 1. маја 2015. године у Београду, на Тргу Николе Пашића. Окупљање учесника је од 10:00 часова, а почетак у 11:00 часова.

На скупу ће бити прочитан Првомајски проглас а, затим, организована шетња до Трга Славија, где ће бити положено цвеће на споменик Димитрија Туцовића, након чега се скуп завршава.