ОДРЖАН ЈЕ ШТРАЈК УПОЗОРЕЊА ЗАПОСЛЕНИХ НАФTНЕ ИНДУСТРИЈЕ СРБИЈЕ
„МИНУТ ЈЕ ДО ДВАНАЕСТ“

Поштовани,

На основу Одлуке Централног штрајкачког одбора синдиката Нафтне и гасне привреде Србије број 30-181/07 о наставку штрајкачких активности, обавештавамо Вас да је дана 30.11.2007.године у времену од 12.00 до 13.00 часова успешно организован Штрајк упозорења окупљањем запослених НИС а.д. на следећи начин:

1. У свим погонима НИС Нафтагаса организована је једночасовна обустава рада. У Пословном центру НИС а.д, у Новом Саду, Народног фронта бр.12, организован је ЗБОР ЗАПОСЛЕНИХ. Организатори су ЈСО НИС Нафтагас и Синдикална организација НИС Стручне службе.
  2. У Рафинеријама Панчево и Нови Сад, организовано је окупљање запослених и блокирана је испорука деривата. Организатори су Синдикалне организација Рафинерија нафте Пачево и Нови Сад.
  3. У прометном делу нису радиле следеће пумпе:
    Београд: ЗМАЈ 1, ЗМАЈ 2, Бензинске пумпе у улицама Мије Ковачевић и Чарли Чаплина, код БИП-а, и на Ауто путу Велики Мокри Луг 1 и 2. Организатор је Синдикална организација НИС Југопетрол
    Нови Сад:
    НАП 1 и НАП 2 (Мала и Велика Печурка), НАП 5, НАП 10, и по 1 пумпа у свим већим местима у Војводини. Организатор је Синдикална организација НИС НАП
  4. ТНГ: организован је Збор радника и блокаде пумпи за испоруку аутогаса.
Чланови Централног Штрајкачког одбора репрезентативних синдиката НИС а.д. су: Горан Такић, Вељко Жунић,Радо Митровић, Радован Зељковић, Владимир Илић, Младен Видовић, Марија Галетић, Миленко Недић, Војновић Миливоје, Љиљана Танасковић-Јовић, Драго Миљуш, Вељко Милошевић и Винко Палада.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК